Boende

Våra rum

Våra hotellrum

Alla våra rum är personligt och individuellt  inredda med möbler, textilier och tapeter som passar in i vår Herrgårdsmiljö. Alla våra rum har Wifi, kabel-TV, kaklade badrum och dusch och wc.

Vi har för närvarande 16 enkelrum och 28 dubbelrum samt ett familjerum.

Vi har även rum i huset Arken med  gemensamt kök, för er som vill ha självhushåll.

 

 

Bokning bör ske minst ett dygn före ankomst, via mail eller telefon. Vi är tillgängliga på kontoret vardagar kl 9 -16.  

Incheckning

Incheckning och betalning av hotellrum enligt överenskommelse.

Självbetjäningsfrukost serveras i Brukshotellet.

Gästen är välkommen att äta frukost när hen önskar dock senast kl 9.30 på vardagar.

Utcheckning

Vardagar: Senast kl. 10

Helg: Senast kl.  12

Nyckel lämnas på rummet vid avresa.

Brukshotellet

I Brukshotellet, som tidigare var bebodd av disponenten under 1870-talet, har idag huset fem unika dubbelrum. Alla rum har sin egen finish, som det var på den gamla rustika tiden. 

Flygeln

I Flygeln som är från 1700-talet har vi idag åtta dubbelrum. Dem fyra dubbelrummen på övervåningen  är bevarade med sin otroliga trä inredning och låga takhöjd. 

Fygeln är ett hus med mycket historia. Byggdes för det uppskattade trädgårdsmästaren under 1700-talet. Ett välbevarat gamalt hus. 

Allé-villan

I Allé-villan som är från början av 1900-talet hittar man 11 dubbelrum och 3 enkelrum. Alla rum med den gamla rustika finishen. En stor och ståtlig byggnad. 

Arken

I Arken som är från början av 1900-talet, det senaste tillskottet på Kohlswa Herrgård. Där hittar man två dubbelrum och 13 enkelrum.

Samt ett nybyggt kök, som man får använda vid sin vistelse. I köket finns det kyl, frys, diskmaskin, spis, köksredskap och porslin. 

Herrgården

I herrgården  som har anor från 1600-talet finns förutom .trevliga salonger och festlokal två stycken dubbelrum varav ett familjerum. 

Kontakt

Tel: 0221-509 00

info@kohlswa-herrgard.se

Hitta hit

Herrgårdsallén 14
731 13 Kolsva