Restaurang

Lunchbuffé serveras i Brukshotellet
med Lotta Eriksson som kock.
Öppet måndag - fredag kl 11.30-13.30
Pris 100 kr.

Husmanskost, ofta med vårt egna nötkött
från Kolsva Lantbruk.
Salladsbuffé, soppa, hembakt bröd, lättdryck och kaffe ingår.
Onsdagar och fredagar ingår även dessert.
Ingen bordsbokning.
Betalning med swisch eller kort, ej kontanter.
Välkomna!

Matsedel v. 40
Måndag:
Stekt falukorv med stuvade grönsaker
Tisdag:
Fiskgratäng med tomat, dill och potatis
Onsdag:
Ryggbiff med rödvinssky och potatisgratäng, dessert
Torsdag:
Raggmunk med stekt fläsk och lingon
Fredag:
Sambal-kotlett med ris/potatis, dessert

Meddela ev allergier i god tid; 0221-50901

Kontakt

Tel: 0221-509 00

info@kohlswa-herrgard.se

Hitta hit

Herrgårdsallén 14
731 13 Kolsva