Restaurang

Lunchbuffé serveras i Brukshotellet
med Lotta Eriksson som kock.
Öppet måndag - fredag kl 11.30-13.30
Pris 100 kr.

Husmanskost, ofta med vårt egna nötkött
från Kolsva Lantbruk.
Salladsbuffé, soppa, hembakt bröd, lättdryck och kaffe ingår.
Onsdagar och fredagar ingår även dessert.
Ingen bordsbokning.
Försäljning av ekologiskt nötkött och färs från gården.
Betalning med swisch eller kort, ej kontanter.
Välkomna!

Matsedel v. 43
Veckans soppa är vegetarisk

Måndag:
Rotmos med fläskkorv

Tisdag:
Choritzogryta med ris /potatis

Onsdag:
Kåldolmar med dragonsås , kokt potatis och pressgurka, dessert

Torsdag:
Bruna bönor med stekt fläsk och potatis


Fredag:
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås och kokt potatis, dessert

Meddela ev allergier i god tid; 0221-50901

Kontakt

Tel: 0221-509 00

info@kohlswa-herrgard.se

Hitta hit

Herrgårdsallén 14
731 13 Kolsva