Restaurang

Lunchbuffé serveras i Brukshotellet
med Lotta Eriksson som kock.
Öppet måndag - fredag kl 11.30-13.30
Pris 100 kr. Hemlevererad matlåda 100 kr.

Husmanskost, ofta med vårt egna nötkött
från Kolsva Lantbruk.
Salladsbuffé, soppa, hembakt bröd, lättdryck och kaffe ingår.
Onsdagar och fredagar ingår även dessert.
Ingen bordsbokning.
Försäljning av ekologiskt nötkött och färs från gården.
Betalning med swisch eller kort, ej kontanter.
Välkomna!

Nu kan ni beställa hemlevererad lunchlåda.
Ring 0221- 50901 senast kl 11.

Matsedel v. 10
Veckans soppa är vegetarisk

Måndag:
Baconlindad köttfärslimpa på nötfärs
från Kolsva Lantbruk, potatis och brunsås.

Tisdag:
Sprödbakad fisk med remouladsås och potatis .
Pizza.

Onsdag:
Kycklinggryta med potatisklyftor.
Dessert.

Torsdag:
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.
samt kökets alternativ.

Fredag:
Slottstek på nötkött från Kolsva Lantbruk
med potatis och sås, svartvinbärsgelé.
Dessert.

Meddela ev allergier i god tid; 0221-50901

Kontakt

Tel: 0221-509 00

info@kohlswa-herrgard.se

Hitta hit

Herrgårdsallén 14
731 13 Kolsva