Restaurang

Lunchbuffé serveras i Brukshotellet
med Lotta Eriksson som kock.
Öppet måndag - fredag kl 11.30-13.30
Pris 100 kr. Hemlevererad matlåda 100 kr.

Husmanskost, ofta med vårt egna nötkött
från Kolsva Lantbruk.
Salladsbuffé, soppa, hembakt bröd, lättdryck och kaffe ingår.
Onsdagar och fredagar ingår även dessert.
Ingen bordsbokning.
Försäljning av ekologiskt nötkött och färs från gården.
Betalning med swisch eller kort, ej kontanter.
Välkomna!

Nu kan ni beställa hemlevererad lunchlåda.
Ring 0221- 50901 senast kl 11.

Matsedel v. 30
Veckans soppa är vegetarisk

Måndag:
Chili con Carne på nötfärs från Kolsva Lantbruk
ris och kokt potatis

Tisdag:
Sprödbakad fisk med kall sås och kokt potatis

Onsdag:
Kyckling i currysås med ris och potatis.
Dessert.

Torsdag:
Helstekt kotlett med champinjonsås och stekt potatis

Fredag:
Herrgårdens köttgryta på nötkött från Kolsva Lantbruk med kokt poatis
Dessert

Meddela ev allergier i god tid; 0221-509S

Kontakt

Tel: 0221-509 00

info@kohlswa-herrgard.se

Hitta hit

Herrgårdsallén 14
731 13 Kolsva