Restaurang

Lunchbuffé serveras i Brukshotellet
med Lotta Eriksson som kock.
Öppet måndag - fredag kl 11.30-13.30
Pris 100 kr. Hemlevererad matlåda 100 kr.

Husmanskost, ofta med vårt egna nötkött
från Kolsva Lantbruk.
Salladsbuffé, soppa, hembakt bröd, lättdryck och kaffe ingår.
Onsdagar och fredagar ingår även dessert.
Ingen bordsbokning.
Försäljning av ekologiskt nötkött och färs från gården.
Betalning med swisch eller kort, ej kontanter.
Välkomna!

Från måndag 30/11 kan ni beställa hemlevererad lunchlåda. Ring 0221-50901 el. 50900 senast kl 11.

Matsedel v. 49
Veckans soppa är vegetarisk

Måndag:
Hemlagad pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.

Tisdag:
Fiskgratäng med kokt potatis.
Pizzaslice

Onsdag:
Hemlagade köttbullar på egen nötfärs,
kokt potatis brunsås och lingon.
Dessert

Torsdag:
Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt.

Fredag:
Rimmad oxbringa med rotmos.
Dessert

Meddela ev allergier i god tid; 0221-50901, 50900

Kontakt

Tel: 0221-509 00

info@kohlswa-herrgard.se

Hitta hit

Herrgårdsallén 14
731 13 Kolsva