Lunchbuffé serveras i Brukshotellet med Lotta Eriksson som kock. Öppet måndag - fredag kl 11.30-13.30 Pris 100 kr. Hemlevererad matlåda 100 kr.
Husmanskost, ofta med vårt egna nötkött från Kolsva Lantbruk. Salladsbuffé, soppa, hembakt bröd, lättdryck och kaffe ingår. Onsdagar och fredagar ingår även dessert. Ingen bordsbokning. Försäljning av ekologiskt nötkött och färs från gården. Betalning med swisch eller kort, ej kontanter. Välkomna!
Nu kan ni beställa hemlevererad lunchlåda. Ring 0221- 50900 senast kl 11.
Matsedel v. 3 Veckans soppa är vegetarisk
Måndag: Pasta carbonara. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
Tisdag: Kockens fiskrätt. Pizza.
Onsdag: Köttfärslimpa på nötfärs från Kolsva Lantbruk, potatis och brunsås. Dessert.
Torsdag: Carbonaraomelett med korv och stekt potatis. Pannkaka med sylt och grädde.
Fredag: Herrgårdsgryta på nötkött från Kolsva Lantbruk, ris och potatis. Dessert.
Meddela ev allergier i god tid; 0221-50900, 509 01